Mitől függ a babák fejlődési üteme? Miért van hogy egyik 8hós baba még csak forog, a másik meg már áll?
20:48 van. Ebben a szent pill.ban akartam éppen ugyanezt a kérdést feltenni, pont azért, amiért Te!!! Ez telepátia! :) Én is kíváncsi vagyok a válaszokra!
féléves anyuka
Nem hinném hogy aggódnod kéne vagy ezen örlődnöd hiszen nem vagyunk egyformák és nincs 2 egyforma ember sem.
Kislányom 8 hónapos és 1,5 foga van a barátnőm kislánya 2 nappal idősebb és 6 foga van. Az enyém kúszik, most tanul mászni, de ha fogjuk a kezét hogy felüljön akkor ő állni akar, lépeget is olyankor. A barátnőm lánya viszont mászik és nem is kúszott, felhúzni sem tudja magát. Háziorvosunk azt monda mikor megkérdeztem hogy baj-e hogy ennyi idősen még nem tud ülni, hogy a felülés a legnehezebb egy gyerek életében.
Legyen sokat a földön. ő majd úgyis teszi amit tenni akar. A lényeg hogy egyedül tegye és ne erőltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!