Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha 8,5 hónapos fiam...

Baj, ha 8,5 hónapos fiam imádja a kenyeret?

Figyelt kérdés
Szoktam neki adni vajasan szalámival, vajasan lekvárral vagy szaftba mártva vagy levesbe. Ezt legalább megeszi. Próbáltam sokféle babaételt, tejpépeket, de nem szereti és 1 hónap alatt 10 dkg-ot fogyott, mert semmit nem akart enni. szopizni sem akar. Tegnap 1x sikerült rátennem, de csak az egyik mellre. Így kényszerültem ilyen ételre is. Gyümölcsöt eszik, de egész nap nem eheti azt.
2011. ápr. 25. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha szereti hagy egye,főleg ha mást nem hajlandó,ha nem látod rajta h kipattog vagy bármi más panasz nincs akkor semmi baja nem lesz tőle
2011. ápr. 25. 12:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. ápr. 25. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem baj, de ha lehet, akkor inkább teljes kiőrlésűt adj neki, az nem terheli úgy meg a gyomrát, mint a fehér! Az én fiam is imádja :) Úgy cseleztem ki, h rákentem a pürésített zöldséget (vagy mártogatósnak is jó :D). Ha a gyümölcsöt csípi jobban, abba is mindig csempészhetsz egy kis zöldséget, akár anyatejet is!! Így végül kap mindent, anélkül, h észre venné.

Étvágycsinálónak szoktak még multivitamint is javasolni, van akinél bejön.

2011. ápr. 26. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!