Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Korán kelő anyukák, gyomorront...

Korán kelő anyukák, gyomorrontás ellen mi a javallat?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem a gyerekemmel van gond, hanem a párommal, ma reggel felkelt és elment egyből hányni, rossz a hasa, rázza a hideg, de láza nincs, mit adjak neki?

Tegnap este jól besonkázott, tojásozott, kalácsozott...

2011. ápr. 24. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha másnak a családból nincs baja, akkor nem az étel volt rossz. Diéta, ma, ha kibírja, ne egyen semmit, esetleg egy kevés főtt krumplit üresen vagy háztartási kekszet. Holnap ugyanezeket.

Jobbulást neki!

2011. ápr. 24. 08:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Menta+kamilla tea, és diétázzon (rizs, krumpli, ropi) 1-2 napig.
2011. ápr. 24. 09:11
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi, csak ketten ettünk a kajából, én is kicsit émelygek, de lehet csak beképzelem magamnak meg én nem ettem annyit. Ő a sonka-tojás-paradicsomot megfejelte kakaós kaláccsal meg 2 kinder csokinyuszival és bodzaszörppel, szóval simán elcsaphatta is a hasát.

Azon izgulok, hogy ne legyen vírus, mert itt az egy éves fiunk :(

2011. ápr. 24. 10:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Na most meg hőemelkedése van :(((((((( biztos hogy vírus :((( Most elmegy anyukájához, hogy a fiunkat ne fertőzze meg, de mennyi ideig fertőz egy ilyen beteg??
2011. ápr. 24. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

2 gyerekes anyuka vagyok, a nagylány az oviból január óta 3x hozta ezt a vírust haza....van tapasztalat,sajnos.

Nagyon fertőzékeny ez a vírus,a széklet,hányadék szaga is fertőz,kibírja a 80 fokos mosást. Ti már elkaptátok nagy valószínűséggel,48 óra a lappangási ideje.

Nekünk a nagyon szigorú diéta segített,semmi tejtermék,hús,pörkölt és társai. Keksz,ropi,kuki,rizs, a krumpli sem igazán jó. Alma,banán,répalé mehet. Sok-sok folyadék,normaflor.

Ha a hányás nem múlik,daedalon,létezik kúp formában,hasmnenésre smecta por,szén tabletta.

Remélem tudtam segíteni,őszintén kívánom,hogy megússzátok!!

Szép ünnepet!

2011. ápr. 24. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,5-8 napig tuti fertőz,ráadásul visszakapható.
2011. ápr. 24. 14:42
 7/9 A kérdező kommentje:
egyéb tünete nincs? hogy kezdődik a betegség?
2011. ápr. 24. 17:49
 8/9 A kérdező kommentje:
A kicsinek semmi baja, most ette meg az uzsonnáját, többet is evett mint szokott, remélem nem kapta el :( nagyon félek ettől a hányásostól, még sosem hányt :( köszönöm a válaszodat, utolsó!
2011. ápr. 24. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Fiamnak is kétszer volt ilyen vírus az elmúlt két hónapban.Este nem nagyom akart vacsorázni,reggel már hányt,hasmenése volt,ami iszonyat bűzös volt.Napokig semmi nem maradt meg benne,hányt hasmenése volt felváltva.Kapott daedelanotta kúpot,smectát,pro-kidet.és diéta.pedig nagyon kérte a tejet,tejterméket,de ha kapott,tuti hogy hányt
2011. ápr. 24. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!