Hogyan adjam 6 hós fiamnak a rizst, kukoricát, búzát, zabot? Mindegyiket meg kell párolni? Pl:kukorica? Konzervest? És a rizst? Össze kell törni? És kukoricapehely? Hol kell venni? Direkt babáknak Való?
14.57-nek
Nem írtam,hogy nem ehet rizst. Azt írtam,hogy én mikortól adtam neki.
Egy hete tart a hozzátáplálás,mint kiderült. Ezért én az alapvető ételekkel kezdtem. Ami addig csak kitart még elérhető lesz a védőnő. :)
Kukoricapelyhet bioboltban tudsz venni és azt csak be kell áztatni. Az én fiam 6 és fél hós és már eszik: sárgarépa párolva, krumpli alufóliába becsavarod és a sütőben megsütöd finomabb mint főzve, sütőtök sütűben megsütöd, cékla megfőzöd, ezeket adhatod önnmagukban és keverheted is őket egymással. Már kapott rizst, mert egészségesebb, mint a krumpli azt megfőzöd jó puhára és én parajpürével (fagyasztva vettem) turmixoltam össze.
Nekem az almát nem eszi, az őszibarackot igen. Majd adhatsz neki brokkolit is és gesztenyét (megpárolod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!