Hogyan szoktattatok le a 15hos babatokat az ejszakai cicilesrol?
Figyelt kérdés
Van ugy,hogy 15percenkent kel fel,es csak a cici nyugtatja meg:-)mar velem alszik egy agyban,mert nembirtam az allando visszapakolast meg az az igazsag,hogy elaludtam szoptatas kozben...Van,hogy ugy ebredek,h mind a ket mellem kivan a haloingbol:-)Mar olyan jolenne egy kicsit kimozdulni csak akar 1 orara,miutan lefekudt...de erre semmi esely...Koszonom a valaszokat,hatha van meg valaki ilyen cipoben:-)2011. ápr. 22. 23:43
1/4 anonim válasza:
A férjem aludt egy hétig a fiúnkkal, én meg a gyerekszobában. Az első éjjel kétszer keltek, a másodikon és a harmadikon egyszer, kapott teát, majd aludtak tovább. Azóta nem kel már fel. 17 hónaposan történt ez. Most a nappali cici elhagyást gyakoroljuk. 19 hónapos lesz a fiam.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!Annyi a gond,h mi egy szobaban alszunk...:-)mert 1 van:-)Ja es az en fiam nemhajlando vizet inni sem,csak a cici nyugtatja meg...:-)Na de akkor meg varunk egy kicsit:-)
2011. ápr. 23. 10:51
3/4 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet, 14 hónapos fiam is rengetegszer ébred és csak a cicit fogdaja el....
bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolatm.
4/4 A kérdező kommentje:
Az jo:-)Akkor meg nincs remeny!!!:-)Kitartas...:-)
2011. ápr. 23. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!