Létezik hogy 2 és fél honaposan jön a foga?
lehet furcsán hangzik, de nagyon sokat nyáladzik a babám, és az ökle állanandoan a szájában van. Nem éhes az tuti mert akkor máshogy "szol azt felismerem" ráadásul éjjelente többször is felébred ez miatt. (pedig nagyon jol alszik éjjszaka ha nincsen semmi probléma! ) A nagyobbik fiamnál ilyen nem volt, neki 5 hosan bujt ki az elsö fogacska. )
Tapasztalatok? (légyszi ne nézettek hülyének, mert sokan azt mondják ez nem lehet még a foga!!)
Köszi a válaszokat elöre is!
2 gyerekes mami

Nem nezlek hulyenek, mert az en fiam ket honapos volt, amikor hirtelen valami feheret lattam a szajaban. Elso baba, ugyhogy megmutattam a dokinak es o is megerositett benne. Most harom hos es valszeg jon a kovetkezo, mert omlik a nyala, mindent tom a szajaba, gyakrabban van szeklete es nyakos, valamint almaban is felsir. Pedig mas baja nincs, teljesen egeszseges.
A csaladunkban ez nem kiveteles eset, a batyamnak es a fianak, tehat az unokaocsemnek is ket es harom hosan bujt ki az elso foga.

Szió!
Nálunk is ugyanez volt: nyál csorgás, ököl rágás, minden dolog szájba dugdosása. Akkor olvastam valahol, hogy ez is a fogzás része, mert ilyenkor már elkezdenek (remélem, jól írom) a fogcsírák fejlődni és ezek okozzák a bajt. Nálunk majdnem kilenc hónaposan bújt ki az első fogacska, de addig nap mint nap megvoltak a tünetek.
Egyébként egyáltalán nem lehetetlen, hogy hamarosan kibújik az első foga, mert sokaktól hallottam hasonlót.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!