Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sport babakocsit vegyek?

Milyen sport babakocsit vegyek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 7,5 hónapos(8.30kg és 74,5 cm) és már "kinőtte a rendes babakocsit,nagynövésű:-))Bébé go volt,dönthető ugyan,de nem az igazi és ráadásul batár nagy.Olyat szeretnék ami könnyű,nem foglal túl nagy helyet és van hozzá lábzsák(mert azért még használni fogjuk egy ideig szerintem.Én ne legyen túl drága.
2011. ápr. 22. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekünk Peg Perego Pliko p3 van. Újonnan elég drága, mi használtan vettük, nagyon olcsón, és nagyon klassz.
2011. ápr. 25. 14:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy csak most írok, én javasoltam a Bertoni Foxy-t, de az utánam lévő válaszoló kicsit eltántorított. :)

Most azért meggondolom énis.Egyébként én kb 3 hete néztem, akkor mindenhol tartozékként volt hozzá a lábzsák, tegnap újra nekiálltam böngészni és már sehol nem tartozék, mivel jön a jó idő.Elvileg nem is gyártanak hozzá ilyenkor.Ezt egy kedves hölgy írta a Vaterán, mert ő is árulja őket és ő közvetlenül a gyártótól kapja.Úgyhogy ezt én is megszívtam :P

2011. ápr. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!