Ebben az időben (Budapest) miben vigyem ki 2 hónapos babám? Kenguruban.
Én babakocsiztam ilyenkor még, mert abban aranyosan szunyókált. Kenguruban amúgy annyira nem öltöztettem túl (3 hónaposan), mert az elég vastag réteg.
Babakocsiban a babámon van egy body, egy kis rövidujju, egy naci. Amikor született, szeptemberben, kb ugyanez volt, csak hosszuújjú body és plüss rugi. A többi ruha már akkor is idegesítette, folyton izzadós szegénykém.
Kenguruban sehogy.
Ha fekvős akkor: harisnya, kisnadrág, totya, hbody kardigán, sapi
Mi bajotok a kenguruval?
Nekünk olyan van, amiben el is lehet fektetni a babát, és van benne merevítő is.
Én a rugi fölé egy vékonyabb overallt adok rá, és így tuti nem fázik, és nincs melege sem.
Én még nem voltam kint, és a házban hüsi van:)
De mielőtt a kicsit is öltöztetném kilépnék kell-e harisnya meg kardigán:)
Ami nem fekvős kenguru, abban csuklik a baba, próbáltam a lányommal, 1percig volt benne 2hónaposan, inkább akkor kendő, pedig nem vagyok oda érte, tényleg jó, de macerásabb is. Ez a baj a kenguruval ilyen pici korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!