Mivel odjátok fel a fülzsírt?
Huhh.......igazából az olajozás terén nem tudok Neked segíteni. Nekünk szerencsére nincs ilyen problémánk.
Az én 13 hónaposomnak fürdés közben a nagy pancsiban eléggé vizes lesz a füle, és nagyon jól feloldódik ilyenkor a zsír. Textilpelussal szoktam megtörölni, illetve a külső járatokat, meg egy lehelletnyit a luknál is biztonsági fültisztítóval megpucolom.
Most nem tudom Neked megnézni, hogy mi a neve, mert ott van ahol alszik manó, de nekünk olyan tengervizes orrspraynk van, amit a fülbe is lehet fújni, külön fülfúvóka is van hozzá. Eddig egyszer kényszerültünk használni, mert olyan fülzsírszaga volt a kislányomnak. Befújtuk, picit vártunk és nagyon szépen kifolyt a zsír.
Majd ha felébred azért megnézem Neked a nevét.
Gégészünk javaslatára paraffinolajjal oldjuk. Oldalra fekszik, olyan 10 cseppet belecseppentünk régi fajta orrcseppentővel, így teli lesz a füle, 10 percig marad úgy feküdve, és vattát rakunk utána a fülébe.Azután ez jön a másik füllel is.
Ezt este szoktuk lefekvés előtt kéthetente 1X. Reggelre gyönyörűen kitisztul a füle, annyi hogy párnahuzatot kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!