A baba szobájába szoptatós fotel a célszerűbb vagy egy ágyat tenni a kiságya mellé?
Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 14:20
1/6 anonim válasza:
Szia.
szerintem azt,amelyik neked ke´nyelmesebb lessz.Èn kijárok a nappaliba szoptatni a lányomat,hogy ne keltsük fel a férjemet.i´gy én az üllögarnitúrán szoptatom.van fotel is,de az nekem nem jó.
2/6 anonim válasza:
szerintem a szoptatós párna a legjobb azt bárhova magaddal viheted, és nagyon kényelmes! ;)
3/6 anonim válasza:
Nekem fából készült faragott hintaszékem van ( jóval olcsóbb mint a szopis fotel ) és nagyon jó benne ringatni is a babát.
4/6 anonim válasza:
szia,
Az az igazság, hogy ez csak az első hetekben kérdés.
Nekem van szopipárnám, de azt csak 1-2 hónapos koráig tudtuk használni, fotelben ülve is csak pár hétig szoptattam, most már az ágy híve vagyok. :) Itt tudom ülve is, fekve is, félig fekve...ahogy éppen kényelmes nekünk. Majd kitapasztalod, hogy hogyan lesz jó. Ha órákat fog cicilni, mint az én kis cicipiócám, gyanítom, hogy nem fogsz vele a fotelben ücsörögni.
Sok szerencsét, és boldog babázást kívánik!
5/6 anonim válasza:
bocsi, az előző válaszoló vagyok. Elfelejtettem hozzátenni, hogy a kislányom most 5 és fél hónapos. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok,nektek is boldog babázást!
2008. febr. 13. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!