Mit használjak a gombás fertőzésre pici babánál?
Figyelt kérdés
pelenkázáshoz a sudocremet használom, de sajna gombás lett. gyerekorvos nem mondott rá kenőcsöt, csak azt hogy gomba.2009. márc. 4. 19:11
1/3 anonim válasza:
Főzzél kamilla virágot, szűrd le és pospsitörlő helyett azzal törld át neki minden pluscsere után, valamint vékonyan kend neki legalább két hétig Canesten krémmel és a Sudocremet most ne használd. Nálunk a 10 hós kislányomnál már 3x volt ez és a dokinéni nekünk ezt javasolta. Gyönyörűen renbe jött neki csak az a lényeg, hogy amikor már úgy látod hogy teljesen elmúlt, akkor is kenjed még neki legalább egy hétig hogy nehogy visszatérjen a gomba. Azt is mondta a dokinéni, hogy mivel a kaki belemegy a nunijába és hiába törljük mi azonnal amint észrevesszük hogy bekakilt, addigra a gomba már dolgozik ott. Nyugodj meg hamar és szépen rendbejön. És a kamilla ne legyen túl erősre főzve csak világos színűre! Jobbulást a babucidnak.
2/3 anonim válasza:
eggyet értek az előttem íróval de én még annyit hozzátennék hogy én Canestennel is kentem neki minden pelcsicserénél és max 3nap alatt elmúlt neki a gomba.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok és igen második én is minden pelus cserénél kentem neki vékonyan. Már nem tudom mit írtam mert most nincs időm újraolvasni. De köszi hogy kiegészítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!