Saját kezűleg ajándék?
Tudom szinte egyáltalán nem ide tartozik,de mégis titeket kérdeznélek,mert már annyi hasznos tanácsot,segítséget kaptam tőletek.
Szóval kisfiam Kisvakond függő lett! :) Elhatároztam,hogy készítek neki egyet saját kezűleg,de sehol nem találok szabásmintát hozzá!3 napja bújom a netet,mindenféle keresőt,de semmi! :((
Segítenétek?
Hűű rákerestem de én sem találok:S Talán aki ezt a blogot szerkeszti, tőle lenne érdemes megkérdezni és elkérni:)
Remélem talász szabásmintát és mihamarabb meglesz az ajándék:)
Én üvegmatrica festékkel csináltam neki Kisvakond lógatható díszt. Plüss figurához szabásmintát sajnos nem tudok :(
Viszont szerintem meg lehetne csinálni. Próbálj saját kezűleg rajzolni egyet hozzá. 8-as alakú test, stb. Nem kell, hogy ugyan olyan legyen, ettől lesz különleges és egyedi:)
Köszi a válaszokat!Az üvegmatrica már készül! :)
Valahogy majd megoldom a plüss figurát is;mert amikor a tv-ben nézi mindig puszikat dob neki és mondja,hogy sze-sze;ami azt jelenti nála,hogy szeretem. :) Szóval biztos örülne 1nek,amit szeretgetni is tudna. :D Csak sajna amik "eredetiek",azoknak horrorisztikus az ára. Egy 15cm-es:5000,egy 25cm-es:majdnem 8000Ft! Kész rablás,az én pénztárcám ezt sajna nem engedi! :(((
Találtam kis vakond szabásmintát.Igaz angolul van de le lehet fordítani.Rajz is van,ki lehet nyomtatni.
szabásminta=patterns
kisvakond=small mole
vakond=mole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!