Pici babás anyukák? Nektek tetszik ez a babafészek?
Figyelt kérdés
kb ennyit tudnánk rá szánni, szerintem jó, de több véleményre kíváncsi vagyok.
akik szerint felesleges ne írjanak jó?
mindenképp szeretnénk egyet csak még nem tudjuk melyiket
2011. ápr. 20. 15:46
1/29 anonim 

válasza:

Szerintem nem nagyon fogja érdekelni, elég kevés kütyü van rajta, de ha azt nézem, hogy 15 ezertől vannak a babafészkek akkor ár érték arányban ez egész jó!
2/29 anonim 

válasza:

Nem tud lemászni róla, mint egy játszó szőnyegről, és csak pár hónapig tudod használni.
3/29 anonim 

válasza:

bocsi, hogy írok, csak kíváncsi vagyok mit írnak majd a többiek, mert szerintem felesleges...inkább játszó szőnyeget vennék, mert az alá be tudod tenni, tudja nézegetni, viszont ha már forog, ül, akkor ez nem elég játéktér neki....bocsi hogy ezt ítam:)
4/29 A kérdező kommentje:
játszószőnyegünk van már
épp azért akarunk fészket is hogy ne másszon majd ki..
a járóka nem fér el a lakásunkba
:(
2011. ápr. 20. 15:57
5/29 anonim 

válasza:

Bocsi, hogy visszakérdezek, de miért ne mászhatna ki? Kisfiam 5 hónaposan elkezdett kúszni, azóta szabadon bejárhatta az egész lakást - ami veszélyes, el van zárva. Soha nem raktam járókába, és szerintem egy ilyen akár még vissza is tudja fogni a mozgásfejlődésben. Képes lennél egész napra bezárni egy ilyenbe a gyereket???
6/29 anonim 

válasza:

Hát, az az igazság, ha már le tud mászni a játszószőnyegről, akkor már nem fog megmaradni a babafészekben sem. Olyankor már kell neki a tér.
7/29 anonim 

válasza:

Na igen, valószínűleg meg se maradna benne, max. 10 percig. Akkor meg minek? Berakod 10 percre, majd nyűglődik, kiveszed, megnyugszik, újra visszarakod, megint nyűglődik... ennek így semmi értelme.
8/29 A kérdező kommentje:
KÖSZ, HOGY A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTOK
MI SZERETNÉNK EGYET ÉS KÉSZ
több válasz ne is érkezzen már inkább
hihetetlen hogy meg mondjátok mit vegyek és mit ne!
2011. ápr. 20. 16:03
9/29 anonim 

válasza:

Akkor vedd meg nyugodtan, aztán nem egész egy hónap múlva rájössz, hogy nem kellett volna. A te dolgod, mi csak a véleményünket mondtuk el. Azért valószínűleg tapasztaltabbak vagyunk már, mint te, ha leírtuk, hogy nem fog megmaradni benne a gyerek, nem?
10/29 anonim 

válasza:

Egyébként meg a kérdésre válaszoltunk mindannyian. Egyikőnknek sem tetszik. De ha te a válaszokból nem értesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!