Akinek mózes+sportrészes a babakocsija, az mikor cserélte
át a sportrészt, és hagyta el a mózest?
Figyelt kérdés
Hány hónapos volt a kicsi? Megvártátok amíg stabilan ül egyedül, vagy a sportrészt döntöttétek meg amennyire csak lehet?
2011. ápr. 20. 14:56
1/6 anonim válasza:
A mózest, kb. 5 hós koráig használtuk. Ki is nőtte meg meleg is volt már neki. A sport rész volt teljesen ledöntve, úgy használtuk. Kb. 7 hónapos volt amikor már félig ülőbe volt a sport rész. Ekkor már stabilan ült, de magától csak 8,5 hósan ült fel.
2011. ápr. 20. 15:01
2/6 anonim válasza:
Nekünk 3in1 babakocsink van. A mózest 7 hetes koráig használtuk, ugyanis tovább nem maradt meg benne. Onnantól kezdve kb. 5,5 hónapos koráig a bébihordóval jártunk sétálni. Aztán feltettük a sport részt, megdöntve. 7 hónaposan ült fel a kisfiam, onnantól használtuk a sport részt teljesen ülő helyzetben.
Nekünk ebből a szempontból fölösleges volt ez a babakocsi, de hát nem tudhattuk, hogy kisfiam nem fogja jól érezni magát benne. :( Elég lett volna egy teljesen vízszintesig dönthető, később sporttá átalakítható babakocsi. Sok ember a saját kárán tanul... :)
2011. ápr. 20. 15:07
3/6 anonim válasza:
4 hós korától utálta a mózest, így kimaradt pár hét és nem rég kezdtük használni a sport részt. A miénk dönthető 100,120,150,180 fokban, most a 150et használjuk. 5,5 hós és nagyon élvezi, mert már kilát belőle és ez a döntés nem káros neki.
2011. ápr. 20. 15:09
4/6 anonim válasza:
6-7 hónapos korában cseréltük le a mózest, de utána még a sportrészt is döntöttük jópár hétig, amíg nem ült tök stabilan.
2011. ápr. 20. 15:17
5/6 anonim válasza:
6 hónapos koráig volt a mózesben, akkor már időnként picit megdöntöttem a háttámláját, mert fel akart ülni. Bőven el lett volna még benne, csak 6 hónaposan annyira mocorgott, fel akart ülni, hogy nem mertem a mózesben hagyni (nem volt benne öv). Ekkor került a sportrészbe. Ő élvezte, én nem, mert nem láttam őt...de valamit valamiért :) És még annyi hogy a váltás tavasszal volt, nyáron lehet hogy valóban melege lett volna a mózesben.
2011. ápr. 20. 15:55
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Nekem 4 hós múlt a kislányom, és szinte végigér a mózesben,és már nem lehet olyan jókat sétálni, mert nem érzi jól magát benne. Ha kiveszem rögtön elhallgat, nézelődik.
Akkor úgy néz ki, hogy lesz egy jó 2 hónapunk még ilyen szenvedősen aztán 6 hó körül áttérhetünk mi is döntött sportrészre. Köszi még egyszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!