Napvédő krém - már most is kenjem? Induláskor elég, vagy hamarabb ajánlott, hogy beszívódjon?
10 hós a kislányom, és ha sétálunk, mindig leárnyékolom. Kellene ilyenkor is kenni az arcát?
Olvasgattam, hogy miket használnak általában és nem tapasztaltak nagyon különbséget egy DM-es és egy drágább között. Így lehet, vagy van azért érdemi különbség köztük?

Én a Müllerben vettem saját márkás 50-es babanaptejet 1200-ért. És egyszer sem égett le még a kisfiam tavaly, mikor kentem vele, ahogy az 5000-estől sem égne le. Akkor meg jó nekem az olcsóbb is.
Én még nem kentem be vele idén a kisfiamat, de délután már be fogom, mert az egyik kislány eléggé megpirult a délelőtt folyamán. Mielőtt indultok, vékonyan bekened vele az arcát, a kis kezét, és pár perc alatt úgyis beszívódik, addig nem fog megégni.

Ha le van árnyékolva, akkor én még nem kenném be. Persze van aki mást mond...
Mi próbáltunk már többfélét is (2,5 éves a kisfiam), érdemi különbséget nem tapasztaltam az olcsóbb (DM-eset vettünk mi is) és a drágább krémek között (kaptunk már Biodermát, Vichy-t).
Indulás előtt érdemes 20-30 perccel bekenni a babát.

Ha leárnyékolod, akkor szerintem még ne kend neki.
Indulás elött kb 15 perccel érdemes már rákenni.
Amúgy én Niveat vettem a dm-ben kuponra.A Vichyt (5600 volt a gyógyszertárban) meg a többit túl drágának találtam.Tavaly avonos volt.Soha többé.Nekünk nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!