Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vigyek magammal a babának?

Mit vigyek magammal a babának?

Figyelt kérdés
Húsvét vasárnap elutazunk tőlünk egy távolabbi városba(Tatáról Szekszárdra). Beszéltem a védőnővel de ha kapok még tőletek jó ötleteket, azzal csak előrébb vagyunk. Köszi!
2011. ápr. 20. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ez egy bőröndnyi felesleges dolog amit be kell pakolni,és bárhol megvehető,fillérekért...ha ki van számolva mennyi cuccot vihetsz,ezeket kihagynám...és megvenném ott.
2011. ápr. 20. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze meg lehet venni, de ha megvan és befér a kocsiba, vagy amivel megy a kérdező, szerintem nem felesleges, meg ünnepen, semmi sincs nyitva, tudtommal, csak egy-két éjjel nappali, ahol dupla áron minden van!
2011. ápr. 20. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:51

Köszi, nálam is alap, a külön mosogatószivacs, még a poharaknál is, nem csak a kislányom cuccainál!

De mindegy én leírtam mire lehet szüksége, amit visz azt visz úgy is, én válaszoltam a kérdésére legalább!

2011. ápr. 20. 13:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Jo lenne tudni mennyi idős és h szopik vagy tápszeres...amig a kisfiam szopizott nem hogy mosogatószivacs nem kellett volna,de cumisüveg se,mivel nem fogadta el.
2011. ápr. 20. 13:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze ha anyatejet kap nem kellenek ezek a dolgok, de én a magam dolgait írtam, amik nekem kellenek/kellettek, de sajnos az én lányom tápszert is kap, de anyatejet is kapott 8 hónapos koráig.
2011. ápr. 20. 14:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A baba 3 hónapos és rokonokhoz megyünk.
2011. ápr. 21. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad ugyan, hogy tápszeres vagy anyatejes a babád, de nekem van egy saját összeállított listám, azt beírom neked (az én kisfiam tápszeres volt).

- Alváshoz: body, rugi, hálózsák, alvós rongyi

- Kajához ezek kellettek nekünk: cumisüveg, tápszer, cumisüvegmosó kefe, mikrós sterilizáló, szentkirályi mentes ásványvíz, ebből csináltam a tápit és teát is

- Fürdetéshez: fürdető krém, törülköző, fültisztító pálcika, esetleg babaolaj, vagy hintőpor, ha használsz ilyesmit

- Gyógyszerek: D-vitamin, Panadol baby, lázmérő, porszi orrszi (soha nem tudhatod, mikor lesz véletlenül náthás), valamilyen orrspray vagy orrcsepp

- Egyebek: textilpelusok, pelenka, popsikrém, popsitörlő, valamilyen játék a babának, amivel játszik, egy takaró

- Ruhák: body, rugik (ilyen idősen még nem adtam rá mást, csak ilyeneket, ez volt a legegszerűbb), satyi, kis kardigán vagy vékony kabátka.

Így nagyjából ennyi. Az enyém már másfél éves, tehát kicsit más a listám, de azért még nem felejtettem el teljesen, miket pakoltam utazáskor neki. :)

2011. ápr. 21. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!