Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18-20 fokban ti hogy öltözteti...

18-20 fokban ti hogy öltöztetitek 7 hónapos babátokat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 08:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Melegítő nadrág+felső, rövid ujjú body, zokni. Ha kiviszem és szélcsend van akkor mellény + sapka, ha fúj a szél akkor kabát+sapka.
2011. ápr. 20. 08:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Hosszú ujjú body, hosszú ujjú rugi (vékony) alulra egy plusz nadrág, zokni, felülre pedig egy vastagabb kapucnis pulóver és vékonyabb sapi.
2011. ápr. 20. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Bár az enyém 6 hós, bent hosszúujjú body, ujjatlan rugi, zokni, ha kimegyünk még egy pulcsi és vékony sapi, ha fúj a szél egy vékony takaró. (nem vagyok a túlöltöztetés híve, de még nem volt beteg)
2011. ápr. 20. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy darab hosszú ujjú body, hozzá egy vékony naci, kis zokni, egy kendő a fejére. Az én babám utálja ha melegen öltöztetik, izzad, sír. Nálunk rajtam van "egy réteggel több".:D
2011. ápr. 20. 08:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Kendő? Na igen ez az én nagy dilemmám (is),nem tudom hogy sapkát is milyet adjak rá,vagy már ne adjak rá,elég a kendő,de az meg nem védi a fülét stb
2011. ápr. 20. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha eddig sapkáztad, akkor a kendő ráér a nyáron, akkor nagyobb lesz. Vékony megkötős pamutsapka elég.
2011. ápr. 20. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
nálunk azért van kendő (vagy nagyon vékony nem kötős sapi), mert tajtékzik, ha megkötöm alul. Így sajnos kilóg a füle... ha szél van, kapucnis vékony pulcsit kap, így nem fúj "be". Amúgy a kendő nálunk bevált nagyon, így a kutacsát nem éri nap, és szerencsére nem is izzad be alá.
2011. ápr. 20. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Ami itthon rajta van: rövid ujjú body, hosszú ujjú rugi.Amikor sétálni megyünk,adok rá egy vékonyabb kis kabátot, vékony kis nadrágot, babacipőt, és egy vékony tavaszi sapkát.Én pléddel is be szoktam takarni, ha meleg van, akkor csak vékony pléddel.A babáknak más a hőérzetük, ezért kell jobban vigyázni.
2011. ápr. 20. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!