Segítene a szorulásán ha kapna már gyümölcsöt?
Kislányom szopis és tápszeres. Sajnos egyre nagyobb arányban van szükség a tápira. Ahogy nő a tápi mennyisége, úgy fokozódik a szorulása. Most ott tartunk, hogy 2-3 naponta van kaki, nagy sírás és erőlködés árán.
Az almalé, majd az almapüré könnyítene rajta? Most 3,5 hónapos. Elkezdjünk már kóstolgatni? Mit tapasztaltatok, javul a helyzet a gyümik hatására?
Gyógyszereket (hashajtó) nem szeretnék adni neki.

Mi is igy jártunk, hogy a tejcsit lassan felváltotta a tápi. Nálunk egyáltalán nem volt kaki, csak ha csöveztem. Dokibácsi ajánlotta, hogy kezdjük a gyümölcsöket,de engem eltiltott az almától mert az fogja a pocijukat. Ezért sütőtököt és őszibarackot adok neki, azóta van minden nap kaki.Most 4.5 hós a baba.
Ne adj neki egyenlőre almát, az fog, és a sárgarépa is fog,azzal is csinnyán bánj. Kitartás, megoldódik a dolog.
Jó babázást
Barack bébi konzervet adjak, vagy fagyasztottból készítsek neki?
A baracklé az sima bolti 100%-os? Bocsi a sok kérdésért, de kezdő vagyok!
Köszönöm szépen a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!