Mikor kezditek a hozzátáplálást, ha allergia van a családban?
Figyelt kérdés
5.5 hós, segítséggel tud már ülni, jó kézfogással tartja kezében a kanalat. Viszont még most sem nagyon merek k betűseket, citrusféléket...stb enni, bár nem biztos, hogy emiatt "nyűgös", alvásproblémák, ill. ismeretlen kiütések az arcán néha, ha csípőset eszem se ízlik az anyatej. Miből tudom, meddig várjak még?2009. márc. 4. 12:40
1/2 anonim válasza:
Nálunk is van allergia a családban, 4.5 hónaposan már adtam neki gyümölcsöt, sütőtököt. Igazábol, ki kell próbálnod. Ha a baba felkészült a szilárd ételre akkor enni fog, ha nem ugysem tudod beletömni. Próbálgassd, először csak pár kanállal az új ételeket. Az allergia miatt, majd a tejtermékekre kell figyelned, nem szabad neki 1 éves koráig kapnia tejterméket, és a tejpépeket is nagyon meg kell nézned, hogy hipoallergén legyen, de ezt a dogkibácsidnak,vagy a védőnénidnek tudni kell, csak ne felejtsd el mondani minden alkalommal a mikor felirnak valamit.
2/2 anonim válasza:
Az én babám most 6 és fél hós, csak anyatejet kap, majd ki csattan az egészségtől. Én még csak most kezdek neki gyümileveket kóstoltatni. Az őszibarack nem nagyon ízlett, a sárgabarcktól hasmenése lett. Most várok megint egy-két hetet, aztán újrapróbálom. Ezzel azt akarom mondani, ha a baba még nem akar minek azt erőltetni? Ha megfelelő a súlya, egészséges, akkor nem kell teletömni mással. A barátnőm 6 hónaposan "tömte" mert azt mondták, tiszta allergia a gyerek, a második babája 7-8 hóba kezdett enni, majd ki csattan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!