Visszamennél dolgozni? Bővebben lent.
Nekem is vissza kell mennem szeptembertől mennem dolgozni, a kisfiam egy hónap híján lesz 1 éves.
Ha koraszülött a gyermeked, addig vidd mindenféleképpen korai fejlesztésre, hogy tényleg másfél éves legyen akkorra, ha netán lassabban fejlődne.
Én most májustól megyek vissza.
Kicsit ugyan idősebbek vagyunk és minden rendben van a Kicsivel. Kisfiam most 20 hónapos.
Nagyon nehéz, de muszáj. Ha nem megyek vissza, búcsút inthetek a székemnek. Vezető beosztásban dolgozom, jó helyen, nem szeretnék kockáztatni.
A szívem szakad meg, mert mostanra kezdünk úgy összerázódni a Kicsivel, hogy már tudunk együtt programozni, jönni-menni. Ő is élvezi, hogy "nagyos" dolgokat csinálunk.
Viszont mi szerencsés helyzetben vagyunk, anyukám otthon van nyugdíjasként, így amíg nem kezdjük a bölcsit (szeptember), ő fog rá vigyázni. S később se lesz gond, ha beteg lesz.
Szóval tényleg nehéz, azt is teljesen meg tudom érteni, ha valaki nem vállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!