Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitól köhöghet csak éjjel a...

Mitól köhöghet csak éjjel a kisfiam?

Figyelt kérdés

Már második napja mikor elalszik köhögni kezd. Éjjel is többször előfodul,hogy köhög, elég csúnyán. Nappal semmi baja. Szerintetek krupp lenne? Párásítok is neki éjjel, úgy vettem észre attól talán jobb.

Vagy ételallergia? Kb egy hete kezdtem el bevezetni a tejitalt.

Holnap du tudom csak vinni dokihoz.

14 hós kisfiú anyukája

2011. ápr. 18. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs penész valahol a szobában?

Vegyél sólámpát, nem olyan eget verően drága, nekünk bejött.

Ételallergia nem okoz köhögést, inkább fulladást, és nem éjszaka.

Lehet, h reflux, és ahogy fekszik, marja a torkát.

Ezek csak találgatások, majd az orvos elmondja, h mi lehet a baj.

Egyébként az én fiamnak minden felső légúti betegség úgy kezdődik, h előtte 2-3 napig köhög éjszaka, nappal semmi baja, semmi tünet.

2011. ápr. 18. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem az egyik fiam kruppos, ő akkor kezdett köhögni ugatósan, mélyen és éjjel amikor jött a köd, a hó vagy a szél, vagy ha benyalt valami vírust, na akkor éjjel ugatva köhögés majd befulladás, a másik gyerek pedig csak szárazan köhögött nem mélyen ugatva, vittük allergiatesztre, nézték a karján és vérből is, kiderült, hogy a virágföldben lévő penészgombára allergiás, kidobtam a szomájából azt az egy árva kis cserepes virágot és el is múlt a köhögése, szóval nem tudni, doki lesz a megoldás.
2011. ápr. 18. 21:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Alapvetően van refluxa-visszajön a kaja a nyelőcsövébe-,de eddig ez nem okozott problémát. Penészről nem tudok,de reggel megnézek tüzetesen mindent. Köszi a tippeket.

Azért várom a többi választ is.

2011. ápr. 18. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is éjjel köhögött mindig.Mi is vittük allergiatesztre vérből vettek mintát ilyen picinek nem bőrpróba.Nekünk por és penész allergiánk van.Kidobtam minden plüssöt, falvédőt vastag szőnyeget, virágot.A párásítás nekünk nem jó.A sólámpa viszont nagyon jó, mi 2500 ftért vettük sparban.Ja és egy calcium kid pezsgőtabletta is jól jön ha éjjel köhög.Mondjuk 14hós még pici neki a szirup jobb.

Persze menjetek dokihoz, de mi sokmindent nem tőle, hanem szülőktől innen onnan tudtunk meg!!

2011. ápr. 18. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk detto ez volt a múltkor.3 hétig köhögött a babó (17 hónaposan).Fenisitil cseppeket kaptunk, plusz párásítás kellett.

A dokink szerint az éjszakai köhögés okai:száraz levegő, allergia (finom por, ágynemü, penész stb.).

Ha a fenistil csepp nem használt volna 2 hét alatt, akkor mentünk volna allergia vizsgálatra.

2011. ápr. 18. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van! Nálunk is volt éjjeli köhögés, és allergia okozta.
2011. ápr. 21. 07:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk tejfehérje allergia okozta az éjszakai köhögést. Mindenre gondoltam, csak erre nem. Megcsinálták a tesztet,azóta nincs tejtermék és nincs köhögés sem.

De hozzáteszem most nagyon sokan köhögnek. Nekem is fáj a torkom és csak akkor köhögök ha lefekszek. A nagyobb gyerekemnél is pont így van, csak fekvéskor köhög, ő is vírusos most.

2011. ápr. 21. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is csak este kezdett köhögni, amikor elaludt, utána nem sokkal. Cumit csak ez esti elalváshoz használ. Pár nap után jöttem rá, hogy az egyik fajta cumi, aminek nagyobb a szopókája, mint a többinek okozza a köhögést, illetve nem konkrétan a cumi, hanem az, hogy összegyűlik a nyál a szájában, és álmában félrenyeli.

Kidobtuk azt a cumit, azóta nincs köhögés.

2011. ápr. 21. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!