Szerintetek megkapom így a gyest?
Remélem nem, végülis ha holnap odaér akkor is van 10-11 napuk feldolgozni.
És a te papírodon is 11.ei határidő volt?
Szia! Én is előttem két nappal kaptam meg a levelet, ami már csak azért is jó, mert máshoz dobta a postás, úgy hozta az ismerősöm...
Nem ajánlottan küldték:S És ha az ember éppen külföldön van hetekig, esetleg vidéken, kórházban stb?
Szerintem nem lesz gond, azt a dátumot ráírták, mert valamit rá kellett írniuk, én így vagyok vele. Nem ajánlottan és nem is elsőbbségivel adtam fel.
Bocsi, kicsit OFF.
A gyermek milyen idős korában küldték ezeket a papírokat?
Mi elköltöztünk onnan, amelyik cím a MÁK-nál be van jelentve. Írtam már nekik, de mivel még nem vagyunk onnan kijelentkezve, így a lakcímkártyán még az a cím szerepel, tehát nem írják át a címet, csak ha a lakcímkártyán is az van, ahol most tartózkodunk. Az előző címről nem kapom meg a leveleket.
A fiam 18 hónapos. Akkor menjek be a MÁK-hoz? Nem dolgozom.
Utolsónak, előtted író vagyok.
Az én kisfiam decemberben volt kettő éves, én is ezért kaptam papírt. Ha jól tudom, egy éves kortól küldik. Ha nem, majd kijavít valaki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!