2 hetes babának lehet mecsek babateát adni?
Figyelt kérdés
náthás lett és az orvos cvitamin ampullát irrt fel. Azt mondta,hogy keverjem teába. Ha most teát elkezdem neki adni nem zavarja össze?2009. márc. 3. 19:44
1/5 anonim 

válasza:

szia! nem tudom hogy lehet e adni, de én a cvitamin ampullát tejcibe raktam amit lefejtem, nem sokat, kb 30ml-be.
2/5 anonim 

válasza:

Tedd csak nyugodtan a teába. Így biztosan meg fogja inni! Jó egészséget!!
3/5 anonim 

válasza:

szia!lehet adni a babának.de az enyémnek pl. nagyon fájt a pocija a mecsek babytől.ha egyébként nem hasfájós a picúr sima kamilla teába is belerakhatod.
4/5 anonim 

válasza:

Itt azt írják, hogy 4 hónapos kortól lehet csak adni:
5/5 anonim 

válasza:

szia! ahogy az elottem iro irta, inkabb az anyatejbe tedd. A rendszeres teazastol kevesebb lesz a tejcsid, mert eltelik vele a baba, es az cicid kevesebb tejcsit fog termelni, mert nincs ra szukseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!