3hónapos lesz 1hét múlva a kislányom és náthás?
Nekem még kisebb volt a fiam mikor betaknyosodott, éjjel is szívtuk az orrát, ő is be volt rekedve.Ha nincs láza, nem elszíneződött a váladék( ha sárga, vagy zöld, akkor valószínű baktériumos)akkor nincs nagy gond, de amúgy se, ne izgulj!:)
Nekem nasivin orrcseppet írt ki a doki, plusz kamillával gőzöltem neki.A szobába tettem, jól bejárta a kamilla illat, mindig újra melegítettem.
A teával kapcsolatban....hááááát.....lipton teát mondott, az miért jó??Én nem adnék neki....de ez én vagyok...szoptatsz??mert az bővel jó!Ebben az esetben szedj Te C vitamint, az átmegy a babának.
Ha tápszeres akkor a tápszerbe tehetsz esetleg cebion cseppeket, ez folyékony C vitamin.DE ez csak egy laikus anyuka véleménye:)Szóval kérdezz rá a doinál!
De ne aggódj, nem lesz semmi baj:)
Lipton teát én sem adnék. AZ biztos. Kislányom 7 hetes, és náthás. A C-vitamin nekem nagyon jó ötlet! Én is szedek akkor!
Ha szoptatsz, akkor a folyadékszükségletét szerintem is fedezi az anyatej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!