Miért sír a 4 hónapos babám szinte egésznap?
Igen,valószínű ez lehet a probléma.
Mi is így jártunk,az én kisfiam hasfájós és persze sajnáltuk amikor görcsölt.Ringattuk,sétáltunk vele.Most már akkor is sétálni kell ha nem fáj a pocakja,sőt csak ringatva tud elaludni.
Szia!
Ahogy nő, egyre többet van ébren. 1-2 hónaposan szinte csak enni kelnek fel. ;)
Szerintem nincs "elrontva" azzal, h kézben volt/van, én ebben nem hiszek.
Abban igen,. hogy igenis, foglalkozást igényel, és szerintem ezt kéne megpróbálnod; cirógatni, dögönyözni, sétálni vele, beszélni hozzá, legyenek játékok, amiket foghat, rágcsálhat (nagyon jók pl. a kis pillepalackok, kisfiam sokáig eljátszott velük. Pár szem nagyobb gyöngyöt is tettem bele, a kupakot ráragasztottam, imádta!). Lehet, h a fogzása kezdődik, a nyűgösség ennek is jele lehet. (nem vetted észre, h nyálzik?)
Időnként szólhat szép zene is (vannak ún, babazenék, akár ezeket, vagy pl. klasszikusokat tennék be)- persze nem egész nap, csak 10-15 percre egyszerre.
Sétáljatok utcán, parkban, otthon lehet együtt tornázni/ jógázni, masszírozhatod őt, azt nagyon szeretik a babák!
Hordozókendőben hordva könnyedén csinálhatsz mellette bármit, és a testközelség megnyugtatja. Nem elkényeztetett lesz tőle, hanem magabiztos, kiegyensúlyozott. ;)
Nálunk is volt ilyen időszak, ill. van is. Az én kisfiam már 6 hónapos ugyan, de ha tudom, hogy nem hasfájás, akkor tuti a foga. Még nincs neki egy sem, de már 2 hónapos korától kezdve rágja az öklét (van, hogy mindkettőt egyszerre) és nyálzik rendületlenül. Ha te is tapasztalod valamelyik tünetet, akkor próbáld meg masszírozni az ínyét. Azt nagyon szeretik.:)
Amúgy könnyen hozzá tudnak szokni az ölbevételhez, ráadásul észre se veszi az ember. Lehet, hogy ez is a baja a picidnek. De ezt te hallod a sírásából. Azt már tudom, hogy mikor akarja a fiam, hogy felvegyük.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!