Mit csináljak? Úgy tűnik, babámnak semmi nem ízlik: alma nyersen/sütve, sütőtök sütve, barack pürében. Talán az őszilé.
Szia!
Én is kb ennyi idősen kezdtem adogatni a babámnak ezt-azt. Semmi nem kellett neki, nem ízlett semmi. Vártam 1 hetet, újra kezddtem, szintén nem sok sikerrel, de aztán egyik napról a másikra megtáltosodott. Most 5 és fél hós, 1 hete váltottuk ki a tízóraiját. Tudják ők mi jó nekik :) Okos babók :)
Szerintem egyébként a hízása teljesen jó. Ennyi a minimum amit 1 hónapban hízniuk kell.
Ja és az nyém is 50%tápis 50% anyatejes
Üdv
Nálunk se ízlett a kicsinek semmi. Pedig főztem én is, vettem üveges kaját, mindent kipróbáltunk, amit lehetett. A mai nap hozott változást, kislányomnak végre tetszett a Nestlé-s alma-őszi-sárgabarack! :)
Próbálkozz többfélével, ha végképp semmi, akkor még hanyagold a zöldségeket, gyümölcsöket. Próbálj helyettük tápszer alapú tejpépet, hátha az bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!