Mit adtok enni az 5 honap körüli babátoknak ebédre (3és fél hete eszünk)? Mert már olyan egyhangunak tünik, mindenbe kell krumpli? Nem baj hogy minden nap ebédre krumpli valamivel van?
Figyelt kérdés
Eszik almát,babrackot,sütőtököt,céklát,krumplit és most kostoljuk a sárgarépát de valahogy olyan egyhangunak tünik a repertuárunk ti miket és hogyan adtok a babátoknak?2009. márc. 3. 12:07
1/7 anonim válasza:
Én nemigen adok krumplit. Semmi támanyag nincs benne csak szénhidrát. A rizs sokkal jobb szerintem. Saláta, spenót mehet nyugodtan még.
2/7 A kérdező kommentje:
De arizst azt csak késöbb lehet adni nem?Legalábbis nekem azt mondták 7-8 honap körül lehet vagy nem igy van?
2009. márc. 3. 12:28
3/7 anonim válasza:
Nekem 6 hós a kisfiam és már eszik rizst. Most akarok majd neki halat párolni, nagyon szereti a húslevest amibe turmixolok répát és egy kis májat meg egy kis csirkemellett. Most akarok neki adni majd brokkolit, spenótot.
4/7 anonim válasza:
És a rizs tényleg egészségesebb, mint a krumpli.
5/7 anonim válasza:
Egyhangú? 4 hónapig napi 6-7szer naponta ugyanazt ette. Anyatejet vagy, gondolom esetetekben tápszert. Neki inkább ez most hatalmas változatosság. Ne a saját eszeddel gondolkodj, nézd az ő szemszögéből.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát én megnéztem a hozzátáplálási táblázatban 8-9 honapos kortol adják a rizst akkor most hogy van ez?
2009. márc. 3. 13:00
7/7 anonim válasza:
Minden védőnő mást mond.
De krumpli kell a főzelékbe, mert csak vitaminoktól nem fog fejlődni a babád!
Mi 5 hónaposan ebédre sárgarépát/sütőtököt/gesztenyét/céklát/padlizsánt ettünk, most ugyanezeket csirkemellel, májjal kiegészítve.
Nem unja meg őket, hisz ennyi félét már jól lehet keverni, hogy minden nap más legyen az íze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!