Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ahhoz a "játékhoz"...

Mit szóltok ahhoz a "játékhoz", amely a neten terjed, és gyerekkönyvek küldözgetésére szólítja fel az embereket? Le vagyok döbbenve. Épp a napokban olvastam itt erről.

Figyelt kérdés
[link]
2009. márc. 3. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem sértettél meg, abszolut, csak azért ez túl van kombinálva. Én sem rosszindulatból írtam a levél végét, csak azért, mert mindenbe bele lehet magyarázni a dolgokat. Remélem érted?

És még valami: A törvény pénzről és pénzintézetekről ír, nem könyvekről, meg csokikról. Hanem mások pénzének összegyűjtéséről és kiosztásáról szól. Itt nem gyűjti be senki a másik pénzét (könyveit) és nem osztja azt szét mások között. Senkit nem ér semmilyen hátrány max annyi, hogy nem kap egy könyvet sem, de ezért nem fektettett be több millió forintot, max pár százat bélyegre, meg egy jelképes összeget egy olcsóbb könyvre.

Remélem értite?

2009. márc. 3. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

Sziasztok!

Én nagyon utálom az ilyent, ugyanis ez nem más, mint pilótajáték. Csak épp gyerekekre van vetítve.

Engem az háborított fel, hogy ezt óvónők találták ki. Anyukám óvónő, de azt mondta, hogy ez akkora marhaság, hogy így akarják a gyerekekkel megszerettetni a könyveket...

Én először iwiwen kaptam levelet ezügyben.

Nemsokkal később a postaládámban díszelgett egy levél, egy másik ismerősömtől. Széttéptem és kidobtam.

Mert mi van akkor, ha én küldök könyvet, de a többiek nem, és így mi semmit nem kapunk. Meg különben is, egy vad idegennek nem fogok könyvet küldözgetni, mert örülök, ha magunknak meg tudjuk venni, amire szükségünk van.

EZ EGY PILÓTAJÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. márc. 3. 16:52
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Kedves Utolsó!

Attól, hogy te ezt "pilótajátéknak" tartod, még nem az. Attól, hogy te ezt értelmetlen dolognak tartod (és más is), még nem az. Attól, hogy neked nem fontos a KÖNYV, még másnak lehet az. És pont arról szól, hogy egy -akár használt - könyvért cserébe, sokkal többet kapsz majd. Ez a gyerekednek is meglepetés lehet. Szerintem nagyon jó ötlet. Sajnálatos dolog, hogy sokan úgy gondolkodnak, mint te is. A mai világban ne legyél semmire nyitott, és dugd a fejed a homokba. Abból baj nem lehet. Ja, és "ha másnak van, akkor nekem miért nincs? Ha nekem nincs, másnak se legyen!" Nevetséges és elszomorító!

2009. márc. 3. 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

23.29-es szívemből szóltál.

Ugyan már anyukák, ha valaki azt mondja, hogy a föld lapo, ti azt is elhiszitek? Ez nem bűncselekmény.

Azok a körlevelek, amik e-mailben jönnek és beteg gyerekek megsegítésére kérnek benetteket és a kétharmada sem igaz, na azok bűncselekmények, mert pént, vagy akármi mást akarnak kicsalni tőletetk. Én ezt tartom undorítónak és egyet sem küldök tovább.

2009. márc. 4. 10:01
 15/15 anonim válasza:

Mivel megint felütötte a fejét a játék, rátaláltam erre a kérdésre is. Megdöbbent, hogy mert mézesmázos csomagolásban van, már bedőltök neki. Nem bűncselekmény, de ha csak egy kicsit is értesz a piramisjátékokról, tudhatnád, hogy ez nem fenntartható. Ráadásul önként megadod a címed neved? Kitudja kikhez jut az el? Esetleg mellé írod azt is hány éves gyereked van? Minden adatot, esetleges könyv reményében, amire még te is azt mondod, küldesz valakinek egy OLCSÓ könyvet?

Anyucik, gondolkodni, kezdjetek már el!

2019. jan. 17. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!