Miért ne lehetne szoptatás alatt sportolni?
Ez így van, csak az a fontos, hogy anaerob mozgás ne legyen. Magyarul tejsav ne keletkezzen, mert akkor nem biztos hogy tovább fog szopizni a babád, ill. kevesebb tejed lesz.
Gyógytornász anyuka
teljesen jól irta az előző ket valaszadó, és en meg annyit hozzatennek, hogy kezdő anyuka leszek, nincs segitsegem, én szemely szerint nagyon boldog leszek, ha az első időkben el tudom latni a babat, plussz a hazimunkaból annyit, amennyit tudok. mert nemhiszem, hogy lesz annyi idom a baba mellett, hogy minden csillogjon villogjon, és kipihent is legyek.
kesobb lehet, hogy valtozni fog, lehet, hogy a baba mellett fogok tudni dolgokat csinalni, akkor el lehet gondolkodni a dolgon, de annyira nem látok a jövőbe.
harmadrészt én gyalogoltam főleg (10 kmeket), a babaval lehet setalni, tervezzuk a baba mama tornat, a babauszast, és hastancoltam, az nagyon hianyzik, remelem tudm majd folytatni.. de prioritasban, barmennyire is imadtam, az utolsó. :(
szia! en mar sportoltam amint letelt a 6 het...nekem is nagyon hianyzott a futas, es a mozgas minden formaja, nem az a kanapen ulo tipus vagyok, inkabb felkelek a baba elott es kimegyek futok egyet. A kezdetektol szoptatok, a babam csak anyatejet kap, sose volt semmi gondunk a szoptatassal, rengeteg tejem van, pedig volt izomlazam is a kezdetekben. Nem vettem eszre valtozast akkor sem a kicsim ugyanolyan lelkesen szopikazott. Nem hinnem, h barmi gondot jelentene, az allatvilagban is ugyanugy vadaszik, mozog az anyaallat es emellett el tudja latni a kicsinyeit.
Most biztos le fognak pontozni, de nekem ez a szemelyes tapasztalatom.
Szerintem, aki terhesség előtt sportolt annak biztosan hiányzik a mozgás...és az előttem iroval egyet értek!Igaz én is szerencsés vtam, mert 3-4 kg-mal kevesebb voltam már szülés után 1honappal, mint amirol indultam. Eddig a sok séta elég volt mozgásnak, de én most tervezem a rendszeres mozgás ujra kezdését:)
Aki ugy érzi: Hajrá!
7hos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!