Hallottatok olyat már, hogy fogzáskor riaszt a légézsfigyelő?
Figyelt kérdés
Kislányom 6 hónapos és éjjel háromszor is jelzett a szerkezet. Felhívtam a gyártót, és azt kérdezte, hogy nem náthás illetve nem fogzik-e a gyerek. Mert ha igen, akkor amiatt nem vesz levegőt és nyugodjak meg, semmi baj nincs. A foga tényleg a héten jött ki, na de akkor is...2011. ápr. 15. 12:31
1/4 anonim válasza:
Állíts feljebb az érzékenységét.
2/4 anonim válasza:
Èn még ilyet nem hallottam, pedig mivel nekünk újszülöttként sokszor beriasztott és sokat olvastam ekkor a légzéskimaradásról.
Csak csippan vagy riaszt is? Nálunk is néha még most is beriaszt, de meddigre oda érek már elhallgat, mert a gyerek vesz levegöt.
Nálunk is nem rég volt hogy 2 napon keresztül többször is, aztán mondtam ha még egy éjszaka lesz elviszem orvoshoz, azóta nem volt.
Szerintem ne aggódj, ha esetleg az éjszaka is riaszt többször akkor mutasd meg orvosnak. De ha magától elkezd levegöt venni akkor semmi baj nincs.
20 másodpercig nagyon sok gyereknek kimarad a légzése.
3/4 anonim válasza:
Ha náthás is a fogzás miatt, folyik az orra, akkor lehet, hogy kicsit eldugul és nehezebben veszi a levegőt, és beriaszthat szerintem is.
4/4 anonim válasza:
Nem... Pedig 4 hónaposan jött az első.... Angelcer van nekünk de nem volt gond... 3 és 4 es érzékenység közé van állítva akkor jelzett ha az elem merült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!