Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » "Beszélj úgy, hogy érdekelje,...

"Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje"használtan beszerezhető?

Figyelt kérdés
Teszen és Vaterán nem találtam.Tipp?köszi
2011. ápr. 15. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! A Libri honlapján fenn van, igaz, nincs készleten, de ha megrendeled, be tudják szerezni. üdv
2011. ápr. 15. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocs! OFF

Ez mi?

2011. ápr. 15. 19:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves első!Onnan használtan is be lehet szerezni?Mert én 3ezer ftot sajnálok rá...

Kedves második!

EZ A KÖNYV SEGÍT MEGTANULNI:

- hogyan birkózzunk meg gyerekeink csalódásaival, frusztrációival, negatív érzéseivel;

- hogyan mutassuk ki mérgünket anélkül, hogy bántóak legyünk, hogy állítsunk fel határokat, úgy, hogy megőrizzük a gyerekek szabadságát;

- mit tegyünk büntetés helyett;

- hogyan oldjunk meg családi vitákat.

Az egész világon hatalmas sikert arató könyv egyszerű, gyakorlatias megoldásokat kínál szülőknek arra, hogyan beszéljenek gyerekeikkel, és hogyan hallgassák meg őket. A szerzők tisztelettel, megértéssel és józan logikával felépített módszereit szülők és szakemberek egyaránt sikerrel alkalmazzák bármilyen korú gyerekeknél. Az életből merített példákkal és kedves grafikákkal egyaránt gazdagon illusztrált könyv segítségével a szülő-gyerek kapcsolat örömtelivé, stresszmentessé, mindkét fél számára eredményesebbé varázsolható.

2011. ápr. 16. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Ez engem is érdekel.
2011. ápr. 16. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:

kedves kérdező

én küldtem neked privátba honnan lehet letölteni. megkaptad?

csak mert másnak is küldtem privátot más témában és kiváncsi lennék célba értek-e. visszajeleznél?

köszi

2011. ápr. 17. 10:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos semmilyen mailt nem kaptam.Esetleg elküldenéd újra?Nagyon köszi!A.
2011. ápr. 17. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!