Hol tudnék, olcsó, de jó minőségű ("utángyártott") pelenkát venni?
Hát Én kipróbáltam mindenfélét, ami jó volt, az a Lidl, és a Penny-s pelus, de egyik sem olyan vékony, mint a Pamper's.
Többet is kipróbáltam ilyen olcsóbb tipusból
A másik, hogy Én a Dm-ben kuponra veszem a pelust(mi 4-est használunk, ez 34 ft-ra jött ki a kedvezményekkel), és így még a piacon a nagyon olcsó pelus is drágább, mint a kuponfüzetes Pamper's. Merthogy közel sem bírnak annyit mint a P.
Ha van nálatok is Dm, akkor ott vegyed, ha nincs, akkor a vaterán, tesz-veszen általában lehet kifogni jó áron...
Köszi a választ!
Van közelben DM, de én mostanában már nem kapok kupont!
Lehet, hogy azért mert már "nagy" ( éves) a kislányom?
De én nem a babás kuponra gondolok ám. Nincs az a lila dm-s törzsvásárlói pontgyüjtő kártyád?
Ha nincs, akkor gyorsan igényeld meg, a vásárlások után kapsz pontokat.
azokért válthatsz ki 3 féle (50, 100, 150 pontos)kuponfüzetet, amiben idiótaságok vannak, meg általában 1 bármire beváltható kupon. Na az az 1 kell neked a pelushoz.
PL. Én ki szoktam váltani egy 50, és egy 150 pontosat, és így lesz 1 db 25%, és 1 db 15%-os kuponom, így veszem a pelust mindig.
A részleteket majd elmondják, de ha van ott nálatok dm, akkor így kéne csinálnod szerintem.
Jajj, igazad van, dehogynem van DM-es lila kártyám, csak olyan rég nem használtam már (elköltöztünk messzebbre és nem járok mostanság DM-be) és el is felejtettem!!
Jó, hogy mondod!
Ha megyek be a városba, majd útba ejtem legközelebb a DM-et! Köszi, hogy írtál és segítettél így ismeretlenül!
Egy 2 éves kislány anyukája
Hát szívesen:-)
egy 7 hós kiscsaj anyuka
Még én vagyok még 1x:-)
A 6-os pelus biztos azért drágábbra jön ki, mint a 4-es, szóval azért nem 34ft-ra fog gondolom kijönni, hanem mondjuk 45-50-re...
Jaaa, illetve írtam volna, azt hittem, hogy a kérdésnél tudok írni Neked közvetlen, de nem.
Szóval ha Bp.-i vagy, és jó Újpest, vagy a kék metró vonala, akkor tudok adni egy elérhetőséget, de ide nem szeretném kiírni. Én tőle is vettem már pampers-t, olyan áron, mint a Dm-ben akciósan, kuponnal....ha érdekel.
szió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!