Hová mehetnénk Húsvétkor egy 5,5 hónapos babával?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 18:18
1/3 anonim válasza:
Mi tavaly ilyenkor az 5 hónaposunkkal a Hotel Fagusban (Sopron) voltunk, nagyon jó volt.
2/3 anonim válasza:
Nézzétek meg a Kolping Hotelt! Kifejezetten gyermekes családoknak szól, van baba úszás, reggelinél és vacsinál külön svédasztal babakajákkal, játszóház, babakonyha, ahol tudsz neki főzni-melegíteni,stb. Jó kis hely, gyönyörű környezetben! Biztos van valami húsvéti akciójuk is, nézz rá a neten.
3/3 anonim válasza:
Bárhova. Kérjetek egy utazóágyat és egy babakádat, előtte nem árt egy cumisüvegmelegítőt beszerezni, ha tápos. Mi 9 hetesen vittük wellnesselni (nekem kellett már nagyon...:), és nagyon élvezte, még éjjel is aludt (otthon nem jellemző...) Jó időt ígérnek. Mi amúgy Hotel Szépalma nevű szállodában voltunk. Még babakocsit is adtak:) És én is tudtam lovagolni végre... 10 hónap kihagyás után:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!