MO-n elkönyvezik a Minnie angol nevet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 15:52
2/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Szerintem nincs köztük. Kérvényezni kell, de így, hogy "Minnie", biztos nem fogják, csak fonetikusan. De az meg milyen név lenne már, hogy "Mini"?
5/9 anonim válasza:
Ha nincs benne a Magyar Utónévkönyvben, akkor kérvényezni kell. Akkor engedélyezik, ha esetleg angol állampolgár vagy, vagy a férjed az. Esetleg magyar helyesírással engedik, az mondjuk nem nézne ki valami jól:(
Utána kell járni...
6/9 anonim válasza:
Kérvényezni kell, és ha vmelyik Mo-n élő kisebbség nemzetének utónévkönyvében szerepel ez a név, akkor lehet. Én így tudom, mert a kisfiam neve is nagyon ritka, és úgy engedélyezték, hogy vmelyik kisebbség utónévkönyvben találtam, úgy kérvényeztem.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
Egyébként,igen simán ez a név,hogy ,,Mini,,
Egy filmben volt egy lány,és neki volt a neve Mini,csak olyan furcsán mondták,azt hiszem,hogy Minárisz vagy hogy.. és ez volt a bece neve,hogy Mini,én utána néztem és ez volt rá a megfelelő,hogy Minnie.
2011. ápr. 14. 16:37
8/9 anonim válasza:
Sztem érdemes felhívnod az anyakönyvvezetőt, ő tuti megmondja, hogy lehet -e vagy sem.
9/9 anonim válasza:
Így, hogy Minnie nem. Max kérheted úgy, hogy Minni, úgy kevésbé vicces.
Adj neki "rendes" nevet, amit lehet így becézni.
Pl. Amina, Mínea, Tímea, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!