Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A főzés veszi el a legtöbb...

A főzés veszi el a legtöbb időt? Vagy neketek mi okoz gondot a háztartás vezetésében?

Figyelt kérdés

A férjem minden nap itthon eszik du. meleg ételt. Most 22 hós a kisfiam, és egyszerűen nem tudok mellette csinálni semmit annyira igényli a foglalkozást.

Persze az ebédet apukának elő kell állítani! :)

Heti 2x főzök (próbálok) a többi napokon vagy veszek egy kifőzdében vagy melegítjük a házikosztot.

Ti hogy oldjátok meg az otthoni főzést??? Mert nekem ez valahogy nem megy!

2011. ápr. 14. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem a főzés már megy, de a pakolás, takarítás...

Rengeteg időm megy el ezekkel, sosem érek a végére, mire felporszívózok, már kezdhetem is elölről, mert a drágám valamit kiszórt rá, mire rendbe rakom az ebédlőasztalt ebéd után, már jön is az uzsonna, sosem fogom utolérni magam, a múltkor fél napot volt a mosógépben a ruha, mert elfelejtettem kiteregetni.

Nem a meló sok, csak nem megy a következetesség, valamit elől hagyok, majd elrakom felkiáltással, kerül hozzá még valami, kész a káosz.

Az a baj, h kampányszerű a takarítás, rendrakás nálunk, mire végzek, kezdem az egészet újra.

Majd egyszer, ha belátom, h a saját lustaságom miatt kell többet dolgoznom, na majd akkor lesz nálunk rend:)

2011. ápr. 14. 15:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Hurrá csajok!! :))) Legalább nem vagyok egyedül... Hozzánk is jár 1 héten 1x egy néni takarítani, de mellette még a hét vége felé újra megcsinálom, aztán én is pakolok és úgy érzem, hogy szinte egész nap :)

Úgyszintén, mire elpakolom az ebédet jön az uzsonna...

Szóval ez egy körforgás amiből nincs kiút. szuper!! :(

2011. ápr. 14. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:
21 hónapos a fiam. Minden nap főzök mellette, kénytelen voltam mert ételallergiás lett.Naponta 1,5 órát vesz igénybe.De tudja, hogy utána megyünk sétálni. Közben jön megy,pakol, mesét néz, hintázik. Már megszokta.Az én férjem otthon eszik délben.
2011. ápr. 14. 21:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Magunknak hétközben kaját rendelünk, hétvégén főzök csak. Vagy pénteken amikor apa elvan a kislányunkkal, vagy szombaton amikor van itt valaki, aki lefoglalja. A kislányomnak minden második nap főzök. Most 9,5 hós. Én szeretnék főzni, de kiszámíthatatlan, hogy mennyi ideig van el egyedül, így inkább már meg sem próbálom. Egy ideig próbálkoztam, hogy minden 2. nap főzzek, de nekem sem ment.
2011. ápr. 25. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!