A főzés veszi el a legtöbb időt? Vagy neketek mi okoz gondot a háztartás vezetésében?
A férjem minden nap itthon eszik du. meleg ételt. Most 22 hós a kisfiam, és egyszerűen nem tudok mellette csinálni semmit annyira igényli a foglalkozást.
Persze az ebédet apukának elő kell állítani! :)
Heti 2x főzök (próbálok) a többi napokon vagy veszek egy kifőzdében vagy melegítjük a házikosztot.
Ti hogy oldjátok meg az otthoni főzést??? Mert nekem ez valahogy nem megy!
Nekem a főzés már megy, de a pakolás, takarítás...
Rengeteg időm megy el ezekkel, sosem érek a végére, mire felporszívózok, már kezdhetem is elölről, mert a drágám valamit kiszórt rá, mire rendbe rakom az ebédlőasztalt ebéd után, már jön is az uzsonna, sosem fogom utolérni magam, a múltkor fél napot volt a mosógépben a ruha, mert elfelejtettem kiteregetni.
Nem a meló sok, csak nem megy a következetesség, valamit elől hagyok, majd elrakom felkiáltással, kerül hozzá még valami, kész a káosz.
Az a baj, h kampányszerű a takarítás, rendrakás nálunk, mire végzek, kezdem az egészet újra.
Majd egyszer, ha belátom, h a saját lustaságom miatt kell többet dolgoznom, na majd akkor lesz nálunk rend:)
Hurrá csajok!! :))) Legalább nem vagyok egyedül... Hozzánk is jár 1 héten 1x egy néni takarítani, de mellette még a hét vége felé újra megcsinálom, aztán én is pakolok és úgy érzem, hogy szinte egész nap :)
Úgyszintén, mire elpakolom az ebédet jön az uzsonna...
Szóval ez egy körforgás amiből nincs kiút. szuper!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!