Meddig tudok anyatejet adni a kislányomnak, ha sajnos kizárólag fejem, és cumisüvegből kapja?
Mivel szoktál fejni? Szerintem az esetedben érdemes lenne kölcsönözni Lactina Electric™ Plus mellszívó készüléket, ezt használják a kórházak is, nagyon hatékonyan, gyorsan üresre feji a mellett, időt és energiát takaríthatnál meg vele.
Nekem volt egy súlyos allergiám a szülés után 2 héttel ami miatt nem szoptathattam, viszont fejtem, hogy ne apadjon el a tejem, de éreztem, hogy egyre kevesebb van, arról nem beszélve, hogy rengeteg időmet elvett.Akkor kölcsönöztem egy ilyen elektromos mellszívót, amivel nagyon gyorsan tudtam fejni és több tejem is lett. Végül három hét után újra mellre tehettem a kisfiamat, ő szerencsére elfogadta, nem szokott rá a cumisüvegre, azóta is szopizik, most 7 hónapos.
Minden nagyobb városban kölcsönözhető ilyen mellszívó, nekem nagyon bevált, ez az egy tudta üresre szívni a mellemet.
Csatlakozom az előttem szólokhoz!Nállam is az elektromos mellszívó vált be méghozzá a Medela de mellette volt Avent kézi is,volt,hogy mindkettővel fejtem egyszerre!Így bírtam 7,5 hónapos koráig fenntartani a tejtermelésem bár én is 5 hós korában elkezdtem a hozzátáplálást!Sajnos nekem is egyre kevessebb időm maradt a fejésre így egyre ritkábban tudtam fejni míg végül már egy alkalommal már csak 20-30 ml jött le mindamellett,hogy én is mindenféle tejszaporítót ettem ittam!van egy barátnőm őnála is pont 8 hós koráig bírta fejéssel fentartani a tejtermelést!Szóval egy idő után már nincs rá több időd!
Egy biztos:örök életre megutáltam a mellszívó brümmögését,sterilizálgatását!nagyon írígylem azokat az anyukákat akik szoptatnak!
13:50-es vagyok!
Én is anno ugyanígy gondolkoztam mint te,még ha keveset is de kapjon tejcsit!Az aranyat ér!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!