Fogától lehet lázas? Vagy vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Kisebbik fiam 8 hónapos már van két foga!Most másfél napja lázas(37,5-38,8)között van neki,nem rohantam vele a dokihoz mert a fogára gyanakodtam.
Tegnap néztem a szájába láttam,hogy meg volt duzzadva az ínye reggel nagy sírással ébredt és láttam,hogy ki bújt neki egy fogacskája,mellette is végig fehér az ínye szinte látni már a fogakat,egyszerre jön még neki kettő.
Még most is hőemelkedése van,elvigyem orvoshoz vagy jól sejtem,hogy megviseli,hogy ennyi foga jön egyszerre?
Volt valakinél hasonló?
2011. ápr. 14. 09:31
1/4 anonim válasza:
szerintem a foga, igaz nekünk csak 1 fogunk jött ,de az 38,3 lázzal... :S kb 3-4 napig volt ez...
2/4 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de én nem értem, miért veszitek ilyen könnyen a lázat. Egy vírusfertőzést sokkal valószínűbb h lázas betegséget okoz, mint a fogzás. Tény hogy előfordult a történelemben, de nem az a gyakoribb, sőt. Ha két napja lázas a babád, tuti orvoshoz vinném. Jobb ha ő kontrolálja és mondja ki h makkegészséges.
3/4 anonim válasza:
Mikor ott vagy, hogy lázas a babád, gyanakszol mindenre, még a fogakra is. Nekünk is a fogáról lázasodott be, de könnyen le tudtuk húzni a lázát. Ezen kívül még kis kiütések is jöttek rajta, az orra folyt. És mindez a fogáról! Szegénykémnek kellemetlen, de elmúlik, jönnek is a fogak, most a szemfogaknál tartunk. Most a kis fenekét csípte ki a pisi de nagyon. A doki azt mondta, hogy ilyenkor erősebb a pisi is. Fogzáskor gyengébb az immunrendszer, könnyebben kaphat el betegséget is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát összejöttek a dolgok végül 3,5 napig volt lázas,közben kijött két fog,és most tiszta pötty lett,mint amikor a nagyobbik fiam át esett a 3 napos lázon.
2011. ápr. 18. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!