Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babám folyamatossan...

8 hónapos babám folyamatossan vakarja a fülét. Ez lehet a fogától? Mert az szerintem jön neki. Nem nyűgős, nem sír. Vigyem el orvoshoz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vidd el orvoshoz, majd ha megy a vedono, kerdezz ra. De valoszinu, a fogatol vakarassza, minden baba csinalja ezt. Kuksizzal bele neki, ha tiszta, nem latsz semmit, akkor ne aggodjal, nincs gond. Sokszor ugy birjak nyustolni a fuluket, hogy tenyleg az ember megijed. De a fogatol van ez.
2009. febr. 27. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
A mi manónk is most lesz 8 hós és néha majd letépi. Megnéztem tiszta, úszni is járunk, utána jól kitörlöm (no meg ha fájna a füle akkor sírna nagyon). Én is úgy vélem a fogától van. Remélem ha kijön a fogica amivel már 2 hónapja szenvedünk, nem fogja ennyire nyüstölni.
2009. febr. 27. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém játszik is vele,de ált. akkor csinálja,ha már fáradt,álmos.
2009. febr. 27. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Másnap van és kibújt a foga!:)))
2009. febr. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!