Esernyőre csukható babakocsi vásárlásánál mire figyeljek?
Gondolom az ár sem mindegy. Egy napellenző mindenképpen fontos, ha elalszik benne a baba, akkor árnyékos legyen neki. Szerintem fontos a gördülékenysége, a kerekek mérete is, hogy könnyebben tudj lavírozni vele.
Véleményem szerint a funkciója az, hogy ha elfáradt a gyerek, beleül, illetve gyorsabban tudtok haladni a napi ügyintézésben. Mérlegeld az árat, hogy mennyit fogod használni!
A napellenző nagyon jól jön nyáron, a karfa nem fontos annyira szerintem.
Ha nem alszik el babakocsiban a kicsi, akkor jó olyan is, aminek nem dönthető a háttámlája.
Ami nagyon fontos: mindenképp próbáld ki, told pár kört az üzletben, mert nekem az átlagos magasságommal is (168 centi) sikerült olyat vennem, aminek alacsonyan van a tolókarja és nem áll kézre. Rendeltük sajnos :(
Ezek nem rosszak szerintem:
Napellenző, karfa, dönthető háttámla, ne rúgj bele a kereszt vasba, bevásárló háló, ami szerintem fontos.
Nekem ez van, csak ajánlani tudom:
Nekunk ilyenunk van. Szaladgalasra tokeletes. Konnyen iranyithato, konnyu es kicsi helyet foglal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!