Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az alábbi etetőszékekről...

Az alábbi etetőszékekről mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés

Melyik van nektek, melyik miért jó??

Nagyon tanácstalan vagyok, melyiket válasszam, 5 hónaposak múltunk, önállóan ülni még nem tudunk.

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 13. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jók,nekem hasonló van(top rider) már 4 hónapos kora óta.
2011. ápr. 13. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik nagyon jó, csak számomra anno az volt a szempont, hogy 4 kereke legyen. A lányom elmúlt 1 éves és az viszont előny, ha odébb akarom rakni egy kicsit, akkor ne karcoljam vele a parkettát, meg ugye ha emelem hátul, akkor elől a súly és attól viszont a kerekei nem biztos, hogy sokáig bírják. De te tudod, hogy fix helyen fogod mindig etetni, mennyire mozgatnád. No meg nekem az is jó volt, hogy a konyhánk nem valami nagy és amikor már nagyobb lett, akkor csak ide-oda tologattam-tologatom főzés közben. Én is a barátnőm hibáiból okultam:)
2011. ápr. 14. 05:32
 3/6 anonim ***** válasza:

nekünk ilyen van:

[link]

de ez is hasonlít azokhoz amilyeneket te is belinkeltél, szeretjük.

Mostanában egészen leengedem és a fiam ki-be közlekedik benne mikor evés van. (15 hónapos)

2011. ápr. 15. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
szinte egyforma mindegyik,az utolsónak négy görgője van,annyi a különbség.Nekem is négy görgős van,és örülök neki,így nem kell cipelni,simán tudom gurítani.Sőt a fiam is gurítja ha éhes,tolja hozzám.ha meg felmosok,akkor is beleteszem,és tudom gurítani,ahogy haladok.Lát is és nem is járkálja össze a padlót
2011. ápr. 15. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb tanács az, ha elmégy egy bababoltba, és személyesen nézed meg őket.

Mi eleinte pihenőszéket használtunk, mert az etetőszékünk nem volt dönthető, de aztán jött a probléma, h a gyerek túl súlyos lett a pihenőszékhez, de az etetőszéket nem tudtuk dönteni. Nekünk ez egy fontos szempont. Szerencsére kaptunk egy dönthetőt kölcsön. Most 14 hós a fiam, de az esti tejcsit még ma is ott issza, döntött helyzetben.

Az egyetlen előny, amit tudnék mondani a mi etetőszékünkről, h olyan "barátságos" műanyagból van. Nem tudok rá jobb szót. Barátnőmékének az anyaga olyan, mintha törékenyebb lenne. A miénk masszívabbnak tűnik. Ja, és szélesebb is az ülőfelülete. Egy vastagabb, nagyobb gyereknél az jó dolog.

Szóval, én mindenképpen csak olyat vennék, amit már személyesen is láttam. Csak úgy látszanak az ilyen apró különbségek.

Amúgy a linkjeid között szinte csak az ár a különbség.

2011. ápr. 15. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon egyformák, de szerintem teljesen rendben van mindegyik. A lényeg, hogy stabil legyen. Az utolsó talán előnyben van a többivel szemben a görgői miatt, de mindegyik jó.
2011. ápr. 15. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!