Hány év korkülönbség van gyermekeitek között, és ennek mik az előnyei ill. hátrányai?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 13:50
11/11 anonim válasza:
Nekem 20 hónap van a fiam és a lányom között. Egyedül a közlekedés ment zökkenőmentesen, mivel a fiam már 9 hónaposan ment és terhesen iszonyú mennyiségeket sétáltunk, hogy mire megszületik a hugi szépen jöjjön mellettem. A többi tiszta gáz volt, az evés altatás, fürdetés mivel mindent egyedül csináltam. A szobatisztaságra szoktatás most kezdődik 3 éves lesz nyáron egész jól megy csak a kaki nem. Annyira nem rajonganak egymásért ill. a kicsi szeretné de a nagy elég heves vérmérséklet. Én nem vállalnám be még egyszer, sőt szerintem kell 3 év korkülönbség. De imádom mind a kettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!