Mondjak le az összebújás öröméről vagy mi legyen?
Mi lenne, ha megmaradna a délutáni összebújás, az éjjelit viszont valahogy abbahagynátok? Nálunk is már egészen közénk szokott a baba, amikor inkább bevittük a szobájába a szoptatós fotelt, úgyhogy most, ha megébred, átmegyek, szopizik egy kicsit, és vissza teszem a kiságyba. Semmi probléma nem lett belőle, és jobban is alszik.
Kicsit fárasztóbb, de nem vészes, és én sem szerettem volna, hogy köztünk ragadjon. Vettünk egy matracot is a szobájába, így nagyon nyűgös éjjeleken oda veszem magam mellé, de ez viszonylag ritka.
Szia!20 hós a kisfiam és még most is maradtam az össszebújás örömével :-) Nem tudok lemondani róla bármilyen fáradt vagyok ezt az időt semmi nem hozza vissza ellenben pihenni még bőven lesz időm!Nem rábeszélni akartalak csak a véleményemet mondtam el!
Sok boldogságot összebújva is :-)
Üdv.Egy anyuka aki még éjjel legalább 2x kel és cicit ad a kisfiának(összebújva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!