Mikor indulnak meg a babák?
Figyelt kérdés
Ma 11hónapos a lányom, ha fogjuk a kezét tipeg néha, az ágyat már majdnem futva körbesétálja. Körülbelül mikor számíthatok arra, hogy megindul önállóan?2011. ápr. 12. 09:27
1/6 anonim válasza:
mind a két gyerekem 11 hónaposan indult el önállóan
2/6 anonim válasza:
Ne fogd a kezét,mert árthat a gerincének a féloldalas tartás. Így nehezebben indul el egyedül,mert nem tanul meg egyensúlyozni és esni. Van aki már 9 hónaposan megy,van baba,aki csak 14 hónaposan. Amikor már önállóan tipeg a bútorok mellett,akkor 2-3 hét,mire tesz önállóan néhány lépést. Nem kell siettetni.
3/6 anonim válasza:
kisfiam 7 hónaposan állt fel,8-9 hónaposan már a bútorok mellett sétált kapaszkodva.
De egyedül csak 14 hónaposan indult el.
4/6 anonim válasza:
10 hónaposan állt fel bútorok mellett, 11 hónaposan sétált kapaszkodva és két kezét fogva, 12 hónaposan egy kezét fogtuk és úgy sétált, teljesen önállóan pedig 15 hónaposan indult el. Azóta pedig meg sem áll. Már nagy, de egy örökmozgó és egész nap csak beszél..... :) Ezt csak azért írom még le, mert én már azt hittem soha nem fog beszélni. Mára sokszorosan bepótolta, néha már én kérem meg, hogy maradjon picit csendben. :))))) És még olykor álmában is beszél.
5/6 anonim válasza:
az en kislanyom 6-an volt 11 honapos es masodikan indult el:)
mostmar az utcan sem engedi meg h fogjam a kezet
6/6 anonim válasza:
7 hónaposan állt fel a fiam és nem volt 11 mikor elindult. Bármikor elindulhat már a Tiéd szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!