Hová mentek nyaralni 1 év körüli babátokkal? Van esetleg valami ajánlatotok?
Mi Balatonlellére megyünk magánházhoz apartmanba 8 napra. egy éves lesz pont a lányom...hát nagyon kíváncsi leszek :)
merre szeretnétek menni? itthon, külföld?
Az én fiam 15 hónapos,de mi nem megyünk vele sehova.
Csak a telekre meg az élményfürdőbe.Meg esetleg Siófokra fürdeni,de este jönnénk is haza.
Nálunk az a gond,hogy nem alszik el,csak a saját kis ágyában.Sokszor kivittem a mi ágyunkba ebéd után,hogy hátha elalszik velem......hát nem.
Anyósoméknál sem alszik el,vettek neki hordozható ágyat,az istennek sem alszik el benne.
Csak a babakocsijában meg a saját ágyában.
Mi is gondoltunk rá,hogy egy hétvégére elmennénk valami apartmanba,de félünk az alvástól.
Majd jövőre,akkor elmúlik 2 éves,talán már nem lesz gond.
Balatonszárszón van nagyon jól kialakított gyerekstrand-neten találtam-mi oda megyünk-bár már másfél éves lesz nyáron.
Kedves utolsó!Próbálj adni neki egy textilpelust,plüsst,ami a biztonságos otthont jelképezi számára,amivel aludhat.Ha elfogadja és megszokja akkor mehettek bárhova aludni csak a rongyika,plüss legyen vele és természetesen a saját takarója!Nagyágyba velünk se alszik-azt hiszi játszani kell,de bárhol máshol alszik kiságyba a rongyijával és takarójával!
10.06-os vagyok.
mi is a déli partra megyünk, olcsó helyet találtunk, azaz tudunk üdülési csekkel fizetni, a központhoz közel Lellén. ha gondolod priviben elküldöm a linket, elérhetőséget. én már febr.végén elküldtem a csekket mert az májusban lejár, meg biztos akartam lenni abban hogy lesz helyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!