Melyiket vegyem? Quinny Buzz, Quinny Zapp, Espiro Magic 4, Hauck Malibu?
A buzz azért lenne jó, mert viszonylag nagy kerekei vannak, és van, ahol rossz az út, itt nálunk. Viszont nagy összecsukva, és kicsi a kocsi csomitartója! Bár képet sehol nem találtam, ahol az ülőrésszel együtt lenne összecsukva...
A Zapp a méretei miatt jó lenne, de az utak miatt nem merem, és hallottam, hogy nem állítható a háttámla.
Az Espiroról csak jót olvastam (itt is), de szinte sehol nem kapni, és a kerekei...
Szerintetek megérné a Buzz? Opel Corsa csomijába beférne?
Ez lenne a 3-ik kocsi...
A Graco Ultimám tök jó, de szinte be kell varázsolni a kocsiba, tök macera, és más már nem fér be utána...A másik meg még nem jó a lányomnak.
Férjem már hülyét kap tőlem...Melyiket vegyem szerintetek, vagy esetleg tudtok másik alternatívát?
Nah szóval!Én pont ezeket néztem,nekem 2 kocsi...
Suzuki Swift2(tehát még kisebb csomitartó:((( )Buzz nagy!,sima Zapp nem dönthető,xtra Zapp qrva drága,Magic 4 kicsi kerék,Hauck nekem élőben gagyi:s!Attól még lehet jó,de nagyra is csukódik:(!
Így vettem egy Abc design Primot,agyan nagy szívfájdalmam,hogy 4 kerekű(imádom a 3 kerekű kocsikat)DE annyira jó kis kocsi,hogy azt el sem tudom mondani!!!
Nekem csak magic 4 tapasztalatom van,ami csak is pozitív!
Igaz,hogy nem túl nagy a kereke,de mégis jól viselkedik a repedt,göcsörtös utakon is.
Amit első válaszoló linkelt szerintem annak sem nagyobb a kereke,bár nem tudom milyen élőben.
Mi webáruházból rendeltük.A neten bárhol hozzá lehet jutni,boltokban még én sem láttam.Szépek a színei is,nem okoz csalódást amikor kibontja az ember a dobozból.Én imádom!
Nekünk is Hauck Malibu van, de nem jött be.
A rossz utakat nem bírja, elakadok vele egy kisebb kátyúban is, oldalra húz, amikor tolom, olyan mindjárt szétesik érzésem van vele kapcsolatban.
Nem venném meg, ha újra kezdhetném.
Biztos lepontoznak, mert a többiek ódákat zengenek erről a kocsiról, de én azon kívül, hogy jól néz ki, nem tudok jót mondani róla.
(A lábtartója is kényelmetlen a gyerkőcöknek.)
A többiről nem tudok sajnos nyilatkozni.
2011-11-29 13:19
Volt már magic-ed?Kipróbáltad?Használtad napi gyakorisággal a tizen akárhány kilós gyerekkel piacra járva megpakolva?Ha nem,akkor nem kell gagyizni,ha pedig igen,és neked nem vállt be az nem azt jelenti,h.mind konstrukció hibás gagyi koppintás!Nekünk magic 4 van és maximálisan elégedett vagyok mind a formájával,színével,kerekével,fékrendszerével,minőségével,irányíthatóságával,könnyed mozgatásával és nem utolsó sorban a súlyával!Nekem amúgy meg a zapp nem jön be gyagyi már a neve is:D
1.nekem nem kellett szedegetnem a kavicsokat a kerekéből.Az igaz,h.rögtön meglátszott a felületén a fél órás séta,viszont most 1év intenzív használat után ugyan olyan mint az első fél óra után.
2.a lábzsákkal sincs bajom.
3.a kupolája is tökéletes.
már nem tudom miket hoztál fel ellene,de valószínű mellé nyúltál a ti darabotokkal,mert én most is csak azt tudom mondani,hogy imádom és ha most vennék akkor most is emellett döntenék.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!