Mióta megszületett a fiam, a párom hozzám sem ér! Nagyon kedves a kicsivel, segít ha kell, de egyáltalán nem közeledik. A baba négy hós. Mi lesz így velünk? Nagyon aggódom!
Szia! ezt talan en is irhattam volna,hiszen nalunk is pont ennyi idos a baba es ugyanigy viselkedik az en parom is..kedves,szereto a babaval,engem is oleget puszilgat,de no sex...en mar szoba hoztam a temat es nem tudodott eloszor mit mondani miert?aztan kijott belole h a gyereke anyjat latja bennem,na most ezt hogyan ertsem?leht jol es rosszul is ertelmezni..kiborultam..ha en nem hozom fel h legyen valami o megsem emliti..igen en is magamra kaptam egy par kilot de nem veszes..en is arra gondoltam h valamit latott a szuloszobaba ahova magatol jott be,pedig elajul a vertol..es ez leblokkolja..azt mondta nekem kell csabitani..de hogyan ha en sem magammal megelegedve?en is vagyom a kozeledesre..nekem is megfodult a fejemben h talan van valakije..de tisztel engem annyira h megcsaljon..vagy csak azt hiszem..en valentinnapra akartam csabito lenni de ne fertem bele a regi sexi cuccba igy elment a kedvem mindentol.amugy o is hallgat ha szoba hozom ezt..lehet o maga sem tudja..
szerintem ne ragodj ezen mert ez kihat rad..minden helyre jonn mert szeretitetek egymast..de szerintem nekik is uj a helyzet..en is sokat sirtam de elmegy a tejem..elobb probalok magammal kibekulni h csabithassak..de amiket elottem irtak 5letek jol hangzanak..ne keseredj el ..minden helyre jonn..en szoritok neked..sok sikert! es kitartast..
ja meg nalunk is valtoztlan a szitu,de megoldodik en tudom,mert szertjuk egymast..:KITARTAS!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!