Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta megszületett a fiam, a...

Mióta megszületett a fiam, a párom hozzám sem ér! Nagyon kedves a kicsivel, segít ha kell, de egyáltalán nem közeledik. A baba négy hós. Mi lesz így velünk? Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 09:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! ezt talan en is irhattam volna,hiszen nalunk is pont ennyi idos a baba es ugyanigy viselkedik az en parom is..kedves,szereto a babaval,engem is oleget puszilgat,de no sex...en mar szoba hoztam a temat es nem tudodott eloszor mit mondani miert?aztan kijott belole h a gyereke anyjat latja bennem,na most ezt hogyan ertsem?leht jol es rosszul is ertelmezni..kiborultam..ha en nem hozom fel h legyen valami o megsem emliti..igen en is magamra kaptam egy par kilot de nem veszes..en is arra gondoltam h valamit latott a szuloszobaba ahova magatol jott be,pedig elajul a vertol..es ez leblokkolja..azt mondta nekem kell csabitani..de hogyan ha en sem magammal megelegedve?en is vagyom a kozeledesre..nekem is megfodult a fejemben h talan van valakije..de tisztel engem annyira h megcsaljon..vagy csak azt hiszem..en valentinnapra akartam csabito lenni de ne fertem bele a regi sexi cuccba igy elment a kedvem mindentol.amugy o is hallgat ha szoba hozom ezt..lehet o maga sem tudja..

szerintem ne ragodj ezen mert ez kihat rad..minden helyre jonn mert szeretitetek egymast..de szerintem nekik is uj a helyzet..en is sokat sirtam de elmegy a tejem..elobb probalok magammal kibekulni h csabithassak..de amiket elottem irtak 5letek jol hangzanak..ne keseredj el ..minden helyre jonn..en szoritok neked..sok sikert! es kitartast..

ja meg nalunk is valtoztlan a szitu,de megoldodik en tudom,mert szertjuk egymast..:KITARTAS!!!!!!!!

2009. márc. 2. 16:08
 12/12 A kérdező kommentje:
császárral jött a világra a kicsi,igy szülést nem látott,a hüvelyem meg így nagyon más nem lehet. Nem hinném,hogy másnál keresi az örömöket,az azért a viselkedésében látszana.olyan nagyon a testem sem más,kilóra is ugyanannyi vagyok,mint a terhesség előtt. Muszáj lesz beszélni,de attól félek,hogy direktbe valami olyat mondok,ami még távolabbra zavarja. Vele nagyon nehéz érzésekről beszélni,10 év alatt háromnál többször nem is tettem.nem egy egyszerű ürge! Megpróbálok esténte közelíteni,ha nem a számítógép előtt gubbadna! Kivágom azt a szemét gépet !!!! Köszönöm a bíztatásotokat!nem adom fel:)
2009. márc. 2. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!