Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Babakocsi gond

Figyelt kérdés

Vettem egy babakocsit 17000ért a barátnőmtől 2 hónapos lányomnak.Azt mondta a barátnőm,hogy vízszintig dönthető.

Hazahoztuk és itthon láttam hogy rosszak a kerekek, mozognak oldalra. Elvittük a brendonba, , mert garis erre ott látom, hogy 150 fokig dönthető. Tudom, hogy az én hülyeségem h nem néztem át alaposan, de mit tegyek?kidobtam az ablakon 17 ezret egy olyan babakocsira amibe nem tehetem bele a lányunkat még hónapokig.

vegyek bele mózest? de az plusz pénz, ennyiért vehettem volna egy jó babakocsit.

A barátnőmék ráadásul nagyon szegények, és már elköltötték a pénzt:(

2011. ápr. 11. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha teszel alulra egy plédet úgy, hogy vízszintes felületet kapj akkor meg is van oldva minden gond.
2011. ápr. 11. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem, ha amúgy jó kocsi, meg tetszik, akkor nincs gond, úgyis használni fogja a babád, csak később. (sportkocsi? akkor elég sokat fogja használni)

addig meg talán egy mózeses masszív kocsit érdemes venni, vagy kölcsönkérni valakitől.

(nálunk fél éves koráig csak ahson tudott aludni, hiába lett volna vízszintesig dönthető sportkocsink, nem fért volna el benne hason.)

2011. ápr. 11. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a 4 hónaposomat már csak 150fokig dönthető kocsiba tudtam tenni mert különben ordított...egy kicsit póckold ki a derekánál(én úgy csináltam),és akkor tudod használni...
2011. ápr. 11. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Vágassatok bele farostlemezt. (tudod, mint a szekrények hátulja. Arra terítesz egy plédet és kész!
2011. ápr. 11. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
a szomszéd csajszi is csak sportkocsit vett, kipótolta pléddel, és úgy használták. pedig én fel is ajánlottam egy mélykocsit nekik, igaz régebbi fajta, kb. 5-6 éves, de visszautasította. szóval vett használtan egy Graco sportkocsit, és az volt így használva, de nem volt gond belőle.
2011. ápr. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!