Én vagyok az egyetlen, aki hülyét kap a "szopi", "cici" és hasonló kifejezésektől?
Gyere enni=majd ha tányérból kanállal.
Addig szopi.
Még fiatal vagy, nem értheted, hogy minden kornak megvan a nyelve. Ezeket a "becézett" szavakat is lehet helyesen használni.
A fiam 21hónapos, egyre váltjuk le a szavakat felnőttre. De sok esetben azt amit te már megértesz Ő még nem.
Egyszerűbben ki tudja mondani, és aminek van becézhető verziója, azt használja még/már. Nem kell mellé kényeskedni, annyi.
Sí szopi=sír, szopizna, ha a húga sír.
Kukucs=nézd, most már nízd(nemsokára nézd lesz, de mire megértettük mit szeretne, volt ám sírás)
Hamm=éhes, isz=inni, és nem kell activitizni mit szeretne, csak közben "javítani" hogy inni, enni, éhes, szomjas...
De ha gyereked lesz, te is látni fogod.
Nem kell a ló túloldalára átesni.(nekem a ló a mai napig lópaci, mert egybe vontam, csak tudatosan javítom, viszont ha nem figyelek összevonom)
Mert mást jelent a babának.
Van olyan baba aki már iszik tejet, de szopizik is, Ő nem tudja, hogy az anyja is tejet ad, meg a bögrében is tej van...
Szopi=anya cicije, a bújás, tej=bögre.
Jah a párom, csúnyán nézett ismerősére, mikor a kicsi lányáról érdeklődve azt kérdezte, hogy a szopással minden rendben... Ha ott leszel, megtudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!