Én vagyok az egyetlen, aki hülyét kap a "szopi", "cici" és hasonló kifejezésektől?
nem te vagy az egyetlen.
én használom a "szopi" szót, de anyu nem hallhatja :) az ő haja is égnek áll tőle.
a cicizés szó sztem azért is gáz, mert az nem táplálkozás már, hanem cumizás, és én annak nem vagyok híve.
de én a "szopi" szót preferáltam a "szoptatás"sal szemben.
Mi bajod a cicivel? Legyen inkább amolyan maradiasan mell, vagy mondjuk szexistán didi, vagy esetleg olyan faparasztosan csöcs?? Vagy mit szeretnél hallani???
A szopi szó még mindig normálisabb, mint a szopcsi. Na attól én is rosszul vagyok.
Sok ilyen kérdés volt már.
A szopás nálam túl erős, a 2,5hónapos babámnál nem tudom azt mondani, hogy a szopással, szopás és társai. A szoptatás az más lapra tartozik.
Cici, nem tudom, neked mid van, oké, melled, de az egyben cici is, nem? A majd 50éves anyám is cicit emleget. De mivel tejet ad le legyen inkább tőgy?
Mindig is próbáltam választékosan felnőttként beszélni, a gyerekeimmel is, most is, de vannak dolgok(szopi, cici pl) amik felnőtt megfelelői nem jönnek a számra...
Lehet megkövezni ezért.
(ahogy a fiamnak is fütyije van, és nem pénisze 21hónapos korában, pláne nem más megfelelője, és így tanulja, hogy az mi is neki)
Szerintem ezek még nem gázos szavak! Egyetértek Ma 14:57-el, akkor mondj jobbat!
Nem igazán értem, hogy mi a probléma a pocaklakóval és társaival! Akik az ilyen szavaktól vannak rosszul, azok mind egytől egyig fadarabok! Amíg meg nem szüli a gyermekét addig embriónak hívja, utána meg csecsemőnek???
Természetesen van néhány olyan túlontúl becézgetett szó, amitől én is hányok, de az itt negatívként említettek közül nem sok ilyet találtam! A szopcsi, eszi-iszi, pipike és társai tartoznak ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!