Csak én érzékenyülök el mindenen mióta babám van?
Ha meglátok a tv-ben egy megható történetet, legyen az szomorú vagy vidám, tuti, h potyognak a könnyeim. Főleg, ha még gyerekek is szerepelnek benne. Az előbb az Amerika csillagaiban énekelt 3 testvér, és azt is megkönnyeztem.
Ilyenkor eszembe jut, h egyszer remélem én is büszke lehetek majd a gyerekeimre. Vagy ha rosszról szól a műsor, akkor hálát adok Istennek, h nálunk minden rendben.
Ti is változtatók ilyen téren mióta gyereketek van? Mert én előtte sose voltam ilyen.
Én is mindenen sírok, még egy gagyi reklámon is képes vagyok.
Az egyetlen, amit elkapcsolok, mióta gyerekeim vannak, ha mások "nyomorát" kell néznem: pl amikor szívbeteg a gyerek vagy leukémiás.
Ezt nem veszi be a gyomrom :S
Nagyon sajnálom őket, de nem bírom nézni ezt a tévében.
Örülök, hogy az én gyerekem egészségesek.
Igen,abszolút én úgy érzem,hogy jobb ember lettem
a gyerekeim születése óta!
Sokkal jobban megbecsülöm a férjem,törekszem,hogy akinek csak tudok segítsek!
És igen én is elsírom magam mindenen..
Pl.amikor Laci távozott a VV-ból:)))
Ó,hát nem vagyok egyedül?! :)
Kisfiam 22 hónapos,napközben,mikor bent játszik a szobában,be szoktam tenni mindenféle gyerekzenét hallgatni.Én még Halász Jutkán is képes vagyok pityeregni. :)
Előtte én sem voltam ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!